Onze diensten van A tot Z

Atelier2 architecten helpt graag van begin tot eind. We gaan planmatig te werk en blijven betrokken tot en met de uitvoering. Bekijk onze diensten en bijbehorende voorwaarden voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

Allround architecten

Quickscan en initiatiefplan

Scan de haalbaarheid van renovaties, transformaties en je nieuwbouwplannen op (steden)bouwkundig en planologisch niveau.

Architectonisch Ontwerp

Laat ons jouw ideeën en wensen ruimtelijk vormgeven. Wij maken architectuur voor renovaties, transformaties, verbouw en nieuwbouw.

Technisch Ontwerp

Laat het technisch ontwerp maken, inclusief tekeningen en technische omschrijving als gedegen voorbereiding op de uitvoering van het project.

Vergunningsaanvraag

Schakel ons in bij aanvragen voor bouwen, slopen, sanering of renovaties. Wij zorgen ervoor dat alles goed is geregeld.

Uitvoeringsbegeleiding

Verzeker je tijdens de uitvoering van je bouwproject van onze controle op de kwaliteit van het werk, de uitvoerings- tekeningen en begeleiding van het proces.

Visualisaties en VR

Het verschil tussen fictie en werkelijkheid is vaak nog maar een kwestie van tijd. Onze 3D-modellen komen middels Virtual Reality helemaal tot leven. Ook een keer ervaren? Bel ons gerust voor een afspraak.

Overig advies

Vraag ons ook voor overige advieswerkzaamheden op het vlak van architectuur en bouwen. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

Voor particuliere opdrachtgevers:

Consumentenregeling 2013

Voor professionele opdrachtgevers:

DNR 2011 - herziening juli 2013